Σχετικά με εμάς

Η Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών, Επενδυτών και Δανειοληπτών, στηρίζει και βοηθά όλους τους δανειολήπτες σε όλη τη χώρα.

Με 17 χρόνια πείρας στη συμβουλευτική και με αγωνιστικές παρεμβάσεις για την προστασία του καταναλωτή και του δανειολήπτη, με την επιμονή που χαρακτηρίζει τον πρόεδρό μας πετύχαμε την αλλαγή της τακτικής των τραπεζών με τα πανωτόκια.

Με πρώτο μέλημα τον σεβασμό στην αξιοπρέπεια του κάθε συνανθρώπου μας, πολεμήσαμε ενάντια στον Τειρεσία, στις εισπρακτικές εταιρείες και εν τέλει ο ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρός μας  κ. Θ. Θανόπουλος  πέτυχε την συνεργασία με την τότε υπουργό Λούκα Κατσέλη, ώστε να φτάσει στη Βουλή ο νόμος που εξασφαλίζει τις  ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους υπερχρεωμένους πια Έλληνες πολίτες.

Η Ένωση κατήγγειλε τις απρόβλεπτες ενέργειες των τραπεζών που  στόχο είχαν την οικονομική κατάρρευση του Έλληνα πολίτη και επιχειρηματία με αντίστοιχο καταχρηστικό πλουτισμό των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Δίνουμε τα εργαλεία για να φέρουμε άλλη πνοή στον τόπο. Αγωνιζόμαστε να κερδίσουμε τη ζωή που προσπαθούν να μας στερήσουν

Λέμε ΟΧΙ στους πλειστηριασμούς

Λέμε ΟΧΙ στις αυτοκτονίες

Λέμε ΟΧΙ στην εξαθλίωση των πολιτών της χώρας μας

Λέμε ΟΧΙ στην οικονομική χειραγώγηση

ΚΑΝΕΝΑΣ άστεγος στην χώρα μας, ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος νεκρός.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ αυτό που μας ανήκει.

Είμαστε εδώ να συμβουλεύσουμε και να βοηθήσουμε κάθε συνάνθρωπό μας.

Πλήθος εθελοντών, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και με τους νομικούς μας Συμβούλους, διασφαλίζουμε την συνέχεια της ζωής μας, προστατεύοντας την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας

 

Επικοινωνήστε μαζί μας.